Isä

Runoilija Pauria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 9:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1984 syntynyt, naimisissa oleva kuuden lapsen (07/03-06/15, 02/05, 08/06, 07/08, 07/10, 05/16) äiti. Harrastanut kirjoittamista pikkutytöstä asti. Suhteellisen monipuolinen kategoria sisältää niin riimejä kun riimittömyyttä, hengellisyyttä kuin itsetuhoakin. Kritiikkiä kaipaan myös - en pelkkää kiitosta!
 
 

Kussa kummassa kulkisin,
minne mennä metkottaisin,
jollei olis ohjeet oivat,
vinkit viisaat viljellynnä,
neuvot nohevat nakannu,
pakannunna paitakääröön,
matkalaukkuuni matalaan
oma isä ikiviisas,
turvallinen tupavahti.

Pikkuisena pipi polven,
naarmu naamassa nassikan,
sydänsuru suurenlainen,
paha mieli paruttava
kummasti kukin kulahti,
nopsasti nollaan napahti,
puhalluksella pöhähti,
halauksella hajosihe,
ponnahtaessa polvelle,
syliin suureen sujahtaissa
isän ison ja ihanan,
papan parhaan partasuisen.

Kussa kummassa kulkisin,
minne mennä metkottaisin,
ellei elämän edessä,
vaikeuksien valjetessa
olis oivinta opasta,
vakahinta, viisahinta,
isää ikirakkahinta,
turvallisinta tukijaa.

Selite: 
Kaveri kaipaili isä-runoa. Ei niitä muuten kovin paljon mieleen tule. Googlekaan ei auttanu. Tässä tulos...
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi ovat kiinni elämässä. Olet lahjakas kirjoittaja. Kiitos palautteestasi!

Runosi ovat kiinni elämässä. Olet lahjakas kirjoittaja. Kiitos palautteestasi!

 

Käyttäjän kaikki runot