Revitty sydän

Runoilija 29b5a8dfdf9657d3302500855d989aa2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.7.2017 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taitelijasielu. Saatan kirjoittaa aika pitkästi, mutta toivottavasti vaivaudutte lukemaan.
 

Mä voin yrittää,
haluun sut kadottaa,
näihin öihin upottaa,
ja sut unohtaa

Mä lupaan yrittää,
nyt ei saa pelottaa,
en voi enää odottaa,
en itseäni taas puukottaa

* Haudattuna sydämeni huutaa,
revittynä itseään korjaa.
Nyt kypäränsä pudottaneena,
suojansa laskeneena,
sen usko alkaa horjua,
sen on pakko torjua

Silti pahoin pelkään,
et tää puukottaa selkään,
jäät kivenä mun kenkään,
enkä unohda sittenkään.

Mut mä lupaan yrittää,
palan itsestäni menettää,
itseni koomasta herättää,
ja sut päästää menemään.

*

*

Haudattuna sydämeni huutaa,
revittynä itseään korjaa.
Sirpaleitaan keräillen,
rakentaa itsensä uudelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot