Tuona yönä

Runoilija 29b5a8dfdf9657d3302500855d989aa2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.7.2017 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taitelijasielu. Saatan kirjoittaa aika pitkästi, mutta toivottavasti vaivaudutte lukemaan.
 

Sinä yönä kaipasin sinua tavallista enemmän.

Sinä yönä olisin niin halunnut tuntea sen rauhoittavan sylin
ja ne kevyet silitykset.

Tuona yönä,
kun tuuli riepotteli puita
ja lumihiutaleet paiskautuivat maahan.

Tuona yönä,
kun pimeys tuijotti minua
ja hiljaisuus kuiski nimeäni.

Ja tuona yönä,
kun vieressäni oli tyhjä paikka
ja sinun hiipuva tuoksusi vieressäni lojuvassa peitossa lopulta rauhoitti minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea myös tähän päivään.

Olitpa kirjoittanut kauniisti. Tuo tunne on nyt niin lähellä minua. Kiitos.

Hieno.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot