Sielun kipinä

Runoilija 29b5a8dfdf9657d3302500855d989aa2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.7.2017 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taitelijasielu. Saatan kirjoittaa aika pitkästi, mutta toivottavasti vaivaudutte lukemaan.
 

katso minua nyt kun katson sinua.

kerro minulle; mitä näet katseessa tässä.

sillä ei ole toivoa paremmasta,
ei palaa kauniimmasta.

minun katseeni kylpee kylmässä,
se väsyy ikävässä.

se itkee hämärässä
ja eksyy pimeässä.

se huutaa apua elämässä,
salaa kaiken yrittämättä,
särkyneenä.

liekki kuin kynttilän,

hiljaa puhallettu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot