Tahto

Runoilija Dartani

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 13.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkien vesien tulkki.
 

Yön hetkin pimeimpänä, näet selkeästi reitin.
Vaan aamun tullen huomaat, rikottuna seitin.

Seitin, jonka punoit, sä mieles syöverissä.
Kartan joka kertoi, on määränpääsi missä.

Silti etsinyt oot, vaik hukassa on juuret.
Elontiesi raskas, vaan on sielunsiivet suuret.

Ne siivet sua kantaa, myös pahan päivän yli.
Vaik tiedät sua oottavan, vain mullan kylmä syli.

Vaan siit kylmäst routamaasta, myös kerran kasvoi kukka.
Kukka mitä säihkyvin, kukka uljas, rukka.

Uljasrukka se, murheen, kahleet rikkoi tummat.
Kulki omaa tietäns, vaan elon illas laski summat;

Olin kukka maalla, jos ees kasvanut ei puita.
Luulin olevani, vahvempi mä muita.

Puilla juuret syvät on, vaan minulla on hennot.
Elon keväthallassa, mun kauniit loppui lennot.

Siivet kauniit kantoi, ain' pahan päivän yli.
Nyt jääköön muisto kaunis, kun oottaa kylmä syli.

Selite: 
"Toivon antaneeni teille juuret millä seistä ja siivet millä tavoitella taivasta."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot