Juhannustaika

Runoilija acab0d354491a6dd984537e4490cb7c4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.1.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2018 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä taikoisin meidät yhdeksi
Samaksi sieluksi
Yhteenkasvaneeksi tammeksi

Minä taikoisin meille tulevaisuuden

Minä pitäisin huolen että olet onnellinen

Minun taikani ei vain taida mahtaa
Sinun peloillesi mitään

Eikä sinulle turva ja rakkaus
Ole ikinä ollut seikkailua tai tuntematonta tärkeämpää

Siispä minä taion vain tunteeni
Sopeudun sinuun
Ja unohdan omat hölmöt toiveeni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot