Hiljaisuuden pelko

Runoilija UnohdettuPimeään

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shhh... pidä se hiljaisuus sisälläsi..
 

Shh..
Älä sano sanoja,
rikkinäisiä lauseita.
Sanat jotka eivät tarkoita,
lauseet joita voi unohtaa..

Kuulen niitä.
Huoneen pimeydessä..
Hiljaisuudessa..
Kuulen uudelleen ja uudelleen..

Sattuu, tuntuu heikolta.
Kylmät väreet iholla.
Haluaisin nukahtaa..
Unohtaa..
Antaa..

Hiljaisuus on ääni,
satuttava semmonen..
Hiljaisuus on äänesi.

Selite: 
Shhh.. kuunnelkaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot