Hukassa.

Runoilija UnohdettuPimeään

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shhh... pidä se hiljaisuus sisälläsi..
 

Jätin itseni muistoihin,
niihin rakkaisiin suudelmiin ja kosketuksiin.
En löydä niitä enää,
vaikka kuinka etsisin.

En tunne enää,
kipuu ja onnea.
Kyyneleetkin ovat tippuneet pois,
syvälle haavojen alle.
Ei ole toivoa.
Valoa ei näy..

Rikkinäisiä lauseita,
epätäydellisiä sanoja.
Astun askelettain eteenpäin,
tietämättä tulevaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeä, hyvin koskettava ja täynnä tuttua tunnetta.. voimia

Kipeän koskettavaa

 

Käyttäjän kaikki runot