--__--

Runoilija esprimo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.11.1989

"Mitä pahemmalta tuntuu, 
sitä enemmän hymyilen." pätkä runostani.

välillä kirjoittelen mitä mieleen juolahtaa, saan
purettua tunteitani hyvin kirjoittamalla ne ylös.

toivoisin,että muut käyttäjät antaisivat palautetta..
risuja taikka ruusuja...mielellään rakentavaa palautetta.. kiitos <:


 

Älä pyydä luottamaan ja antamaan avointa alkua,

Leijun valheiden keskellä suuressa verkossa.

MIHIN PÄIN MINUN TÄYTYY NYT MENNÄ

Ketä uskon, kehen luotan, kenelle nyt kerron?

Maailmani horjahti viimein paikoilleen, ymmärrän
nyt miksi pitää luottaa vai itseensä.

Annetaan toistemme tehdä mutä huvittaa, leikitään
kuuroja ja sokeita yhtäaikaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot