Ehkä

Runoilija esprimo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.11.1989

"Mitä pahemmalta tuntuu, 
sitä enemmän hymyilen." pätkä runostani.

välillä kirjoittelen mitä mieleen juolahtaa, saan
purettua tunteitani hyvin kirjoittamalla ne ylös.

toivoisin,että muut käyttäjät antaisivat palautetta..
risuja taikka ruusuja...mielellään rakentavaa palautetta.. kiitos <:


 

Voisinpa vain olla hiljaa ja tyytyä olemaan, enkä
ajatella asioita siinä määrin, että pääni
halkeaa ajatusten suuresta tulvasta.

Kumpa jonain päivänä minä voisin vain hymyillä,
eikä hymy lakkaisi, koska olisin niin onnellinen.

Ehkä vielä joskus löydän todellisen ja aidon
rakkauden, jollaista ei ole edes saduissa tai tarinoissa,
vain minun unelmissani ja jonka vain maailman
suurin voima saa jylläämään..

Toiveita on niin paljon, vain muutama niistä
joskus toteutuu jos niiden eteen ei taistele
ja pidä puoliaan ja ELÄ TÄYSIN RINNOIN.

Kehotan siis kaikkia olemaan valppaina ja miettimään
että ehkä meillä on vain enää tämä yksi päivä,
joten mitä me siltä todella tahtoisimme?
Tuskin ainakaan murehtia,surra,olla yksin
tai muuta vastaavaa kamalaa. Itse aion yrittää
nyt ottaa ilon irti kaikesta josta vain saan,
ja yrittää olla iloinen pienimmästäkin :)

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot