Vuodenajat

Runoilija anneliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huumorintajuinen, mielikuvituksellinen
 

Syksyn tuuli puhaltaa,
lehtiä se pudottaa.
Pikkuhiljaa nurmikko
kuura kuorrutuksen saa.
Sienet, marjat maittavat
talteen kerää ihminen.
Joulu kun jo lähenee,
lumi maahan putoilee.
Kevään tullen kukkaset
maastakin jo nousta saa.
Kesä on jo ovella,
tervapääsky räystäällä.
Kesä tuuli puhaltaa,
kissankelloja kilistää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot