365 päivää

Runoilija Darkangel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ota tai jätä TOIVOISIN ETTÄ ETTE KOPIOISI RUNOJANI KOSKA NE OVAT HENKILÖKOHTAISIA! Kiitos
 

Vuosi vaihtuu,
365 päivää tuskaa
surua ja katkeruutta.
Ei yhtään päivää iloa ja lämpöä.
Jaksaisitko sinä tällaista eläämää?
Ei, en sitä usko.
En minäkään olisi kestänyt ilman sinua.
Ilman sinua en olisi tässä hetkessä,
Ilman sinua olisin hiekkaa erämaassa.
Pelastit minut, kannoit sylissäs kotiin.
Hoivasit ja pidit huolta.
Tasan 365 päivää siitä on kun viimeksi näin sinut, lensit pois linnun lailla etkä enää palannut.
Tuskaa, kipua ja ikävää on ollut jokainen päivä tässä vuodessa.
Yhtään iloista päivää en ole kokenut sen jälkeen,
kun sinä minut hylkäsit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olet siis elänyt 365 päivää kaipaillen rakkautta, jonka voit löytää vain itsestäsi.

kukaan muu ei voi ihmistä pelastaa kuin ihminen itse...

Koskettavasti kerrot kaipauksestasi tässä hienossa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot