Ikuinen rakkaus

Runoilija Kentauri

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota minut sinun uniin, vaikka nousen toisiin juniin
 

Sinun kanssasi nauran elämälle
Annan sinulle vauhtia kuin pienenä keinulle
Haikeana katsot kanssani kuutamolle
Osoitat taivaalle hymyillen, säteillen lämmölle
En katso taivaalle, annan katseeni vain sinulle
Juoksemme kilpaa varjojemme kanssa rannalle
Sinä yönä annamme elämämme toisillemme

Koittaa huominen ja katoan, se saa sinut hämille
Kyyneleesi vierähtää poskelle
Et voi ymmärtää miksi lähdin teille tuntemattomille
Palaat rannalle, löydät sanat piirettynä hiekalle
"Löydät minut kun katsot taivaalle"
Huudat kovaa maailmalle
"Hyvästi rakkaalle!"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi vitsit tämä on jotain niin upeaa..menee aivan sanattomaksi!!
kertakaikkiin yli mahtava..
suosikkeihin -->


Tuli mieleen paljon tunnetta rakkaaseen
Haikeutta, jäähyvästejä, mutta kaunista ja
herkkää oli.
Pidin tästä kovin :)

 

Käyttäjän kaikki runot