Joulu

Runoilija Kentauri

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ota minut sinun uniin, vaikka nousen toisiin juniin
 

On joulu toisten muistamista
Ei kuiskimista tai juonimista

Nyt jouluna on hetki aikaa sydämelle
On hetki aikaa omallekin elämälle

Tuntuu kun olis ihan kuutamolla
Mut kerrankin sen tunteen antaa vaan olla

Selite: 
Jouluruno
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot