kosketus

Runoilija onneton rakkaus

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkkä katse riittää,
yhtäkään sanaa ei tarvita,
se tunne sydämessä,
kertoo kaiken tarvittavan.

Kosketus saa perhoset lepattamaan vatsassa,
odottamaan seuraavaa kosketusta,
pienikin hipaisu,
saa maailman kääntymään ylösalaisin,
saa sydämen tykyttämään vieläkin lujempaa.

Ajatuskin jo hänestä,
saa ajan pysähtymään,
odottamaan seuraavaa kertaa,
sitä kosketusta,
sitä katsetta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot