Tyhjiä sanoja

Runoilija Divine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdoin kirjoittaa sinusta kauniita sanoja
Sivu kerrallaan täyttäisin sanat sinulla
Kasaisin ne kansien väliin

Käyttäisin kannessa kalleinta samettia
Painaisin siihen kultaisen kirjoituksen
Hopeoisin sivujen reunat

Kastettuani sulkakynäni musteeseen
paperini odotti ajatusvirtaa

tyhjänä.

niin

tyhjänä..

Selite: 
Kun ei ole enää mitään sanottavaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Minusta tämä ei ole surullista, vaan kuvaa hienosti sitä, että on ihmisiä joiden arvoa eivät sanat riitä kuvailemaan... Kaunis rakkausruno, hieman erilainen, kuvaa se sitten ketä tahansa rakasta. Erityisesti pidän kohdasta "täyttäisin sanat sinulla".

uskomattoman kaunis mutta silti niin haikea runo :)

nätti :)

Haikeutta täynnä, kaunista.

Mahtavasti kirjoitat. Todella surullinen runo.

Suosikeihin meni :)

 

Käyttäjän kaikki runot