Vaaleanpunaista

Runoilija tabu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdon sinut
itselleni.

Tahdon ihosi ja
huulesi.

Tahdon virheesikin,
tahdon peittää ne suudelmin.

Näen ehkä läpi
vaaleanpunaisten pilvien,
mutta sinä olet minulle täydellinen.

Ota minut
itsellesi.

Ihosi vasten omaani,
huulesi huulilleni.

Peitä silmäsi sinäkin
vaaleanpunaisin pilvin,
niin olen sinulle kaikki
mitä ikinä tahdotkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tabu Taianomainen 21.7.2012 0 Runo
tabu Elämäni rakkaudelle. 26.6.2012 0 Runo
tabu Nimetön 31.5.2012 0 Runo
tabu Ystävälle 3.11.2010 2 Runo
tabu Sinä ja minä 9.8.2010 1 Runo
tabu Vaaleanpunaista 26.5.2010 0 Runo
tabu Vihdoinkin 17.5.2010 0 Runo
tabu Päästä irti 13.4.2010 0 Runo
tabu Nimetön 27.3.2010 0 Runo
tabu Tiputit 27.3.2010 0 Runo