Vihdoinkin

Runoilija tabu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin rakastaa sinut kuoliaaksi,
hukuttaa sinuun tunteeni ja heikkouteni,
tulla siten vahvemmaksi.

On kai helpompi eksyttää
itseni luotasi,
etten tuntisi ikävää,

kun pelkkä ystävyys ei tyynnytä nälkää,
eikä sydän jaksa elää, jos
sitä koko ajan kieltää.

Viet liian suuren tilan
pienen tytön sydämessä
ja olet liian tärkeä olemaan
vain yksi ystävistä.

Olen pahoillani,
se on ohi tänään.
Lähden luotasi ja pyydän
ettet lähtisi perään.

Et enää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tabu Taianomainen 21.7.2012 0 Runo
tabu Elämäni rakkaudelle. 26.6.2012 0 Runo
tabu Nimetön 31.5.2012 0 Runo
tabu Ystävälle 3.11.2010 2 Runo
tabu Sinä ja minä 9.8.2010 1 Runo
tabu Vaaleanpunaista 26.5.2010 0 Runo
tabu Vihdoinkin 17.5.2010 0 Runo
tabu Päästä irti 13.4.2010 0 Runo
tabu Nimetön 27.3.2010 0 Runo
tabu Tiputit 27.3.2010 0 Runo