sinusta

Runoilija ulrique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetkiä ja tunteita minun maailmastani tai niistä muista joita olen seurannut läheltä ja hiukan kauempaa.

nimettömissä sanoissa vuodatettuna kyyneleet>br salaiset toiveet ja rakkaudet lauseina
riisuttu ihoni ei ikinä ole yhtä paljas

Kiitän kaikista kommenteista. Toisinaan nekin synnyttävät lisää sanoja.
 

mulla on ollut onnea vuosi
vaikka lämpö ehkä haalisti sanat
jätti lauseet puolitiehen

saanko vielä takaisin?

ainakin minä vielä olen
aikalailla kokonainen
sinusta

opin olemaan ilman?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot