Nimetön

Runoilija ftcgh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

whenever alone
lost
cold
in darkness
in pain
in anger
in jealousy
in regret
in agony
in prison
of my own
illusions
inside
i reach
higher
for you
my angel
my saviour
my friend
my lover
my sweetest dream
my sanctuary
my paradise
endless love
you

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3,
beautiful.

 

Käyttäjän kaikki runot