Hetki

Runoilija complicity

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.10.2016 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm here but I don't know where
 

jälkiä menneisyydestä
ne vaeltavat ympärilläni
osan niistä peitän
en kaikkia paljasta

anna hetki minulle aikaa
muistella
ymmärtää
piilottaa
itseäni

kaikki tuntuu
olevan sekaisin
nämä palaset
eivät mene paikolleen

anna hetki minulle aikaa
kasata
koota
sekoittaa
itseni

uudestaan ja uudestaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot