Fall Apart

Runoilija complicity

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.10.2016 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm here but I don't know where
 

paiskaan itseni seinään
revin lihat luitteni ympäriltä
hakkaan sydämeni kuoliaaksi
tukehdutan itseni hengiltä

mutta kukaan ei saa nähdä
hajoamiseni merkkejä
itsetuhoni tekoja
piilotan ne tarkasti
pääni sisälle

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot