RUUSUT

Runoilija suurisuu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kaikkiruokainen myös
kirjallisuuden suhteen.
AJANTAJU KATOAA YÖN TUNTEINA.
 

KUKKAPENKKI.
ISTUTINKO RUUSUT
PIIKKISET VAI PUNAISET?
KURTTULEHDET KIRVOINEEN
OTIN POIS.
VAROIN PIIKKEJÄ, OKAITA
PALJAIN KÄSIN
POIMIN MALJAKKOON.

TERÄLEHDET PUTOAVAT
YKSI KERRALLAAN PÖYDÄLLE.
KÄPRISTYVÄT, TUOKSUTTOMAT,
EIVÄTKÄ HÄIRITSE
ARKAA NENÄÄ.

Selite: 
tYKKÄÄN RUUSUISTA.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
suurisuu AJATUS 29.10.2011 0 Runo
suurisuu LUONTO 29.10.2011 1 Runo
suurisuu HIUKSET 29.10.2011 0 Runo
suurisuu RUUSUT 26.10.2011 0 Runo
suurisuu Nimetön 26.10.2011 0 Runo