AJATUS

Runoilija suurisuu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kaikkiruokainen myös
kirjallisuuden suhteen.
AJANTAJU KATOAA YÖN TUNTEINA.
 

ÄÄNI KULKEE AALTOINA.
RIKKOEN HILJAISUUDEN
YMPÄRILLÄNI.
KUULUU KUMAHDUS.
TAUKOAMATON PYÖRRE
JA TAJUNNAN VIRTA
RIKKOO AJATUKSET
PIENIKSI PALKOIKSI.
ENKÄ SAANUT
SELVÄÄ YHDESTÄKÄÄN.

Selite: 
nykyajan kiireen kuvaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
suurisuu AJATUS 29.10.2011 0 Runo
suurisuu LUONTO 29.10.2011 1 Runo
suurisuu HIUKSET 29.10.2011 0 Runo
suurisuu RUUSUT 26.10.2011 0 Runo
suurisuu Nimetön 26.10.2011 0 Runo