olen kunnossa kiitos

Runoilija Siperia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämä on viimeinen elämäsi, se ymmärrä
suitsi mielesi pirut
 

kutsuit ihmeeksi kaikkea
kun lakkasin uskomasta
annoit mun unohtua,
annoin sen tapahtua

levitin auki kaikki säröt
epätäydellisyyden ja sen
etten välittäisi
sitten

näen silmänurkasta ettet liiku enää
jätän sut lumeen nukkumaan

jatkan tästä yksin, olen
vilkasta muutosta
nopeasti sulkeutuva kehä

en pysähdy enää ikinä

Selite: 
edellisistä sanoista on niin kauan että vähäkin tuntuu voitolta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Siperia olen kunnossa kiitos 21.1.2012 0 Runo
Siperia Nimetön 14.12.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 7.7.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 2.3.2011 6 Runo
Siperia Nimetön 7.2.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 7.2.2011 1 Runo
Siperia Nimetön 1.1.2011 4 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 2 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 3 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 3 Runo