Nimetön

Runoilija Siperia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämä on viimeinen elämäsi, se ymmärrä
suitsi mielesi pirut
 

en tarvitse ketään
tehdäkseni ihmeitä

maailma on kaunis näin

en kaipaa taivaita
ollakseni elossa
jumalat partioivat
polkuni varrella

jätän jälkeeni
ihmiskohtaloita
ilman omistajaa
hiljaiset mantereet

en katso taakseni koskaan

polkuni varsilla
näkymättömiä ihmeitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

susi lampaan vaatteissa

Hieno.

Cuul!

Mulle tuli mieleen Budha ja hänen toimettomuutensa (vs. pyhä yhä).

hieno runo! Hienosti kerrottu. Tuli kaikenlaisia mielikuvia tästä. Tykkään!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Siperia olen kunnossa kiitos 21.1.2012 0 Runo
Siperia Nimetön 14.12.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 7.7.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 2.3.2011 6 Runo
Siperia Nimetön 7.2.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 7.2.2011 1 Runo
Siperia Nimetön 1.1.2011 4 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 2 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 3 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 3 Runo