Eri tiellä.

Runoilija ae20ff29aa82ec17fe8c5d98e2341c0e

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.11.2006
Viimeksi paikalla: 20.9.2018 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.2024

 

Sua mä haluan,
Sua mä odotan,
Sua mä ikävöin.
Susta vain,
mä hullaannuin.

Ystävä sä halusit olla mulle, mut
salaisuuden tahdon kertoa sulle.

Silmissäni kyynel, poskillani joki,
käsissäni meri, näyttää siltä
että tiemme on eri.

En itke enää en, vaikka sydän menis rikki,
oli tää tunne-elämän vikatikki.

Vaikka mä en koskaan sua saa,
tahtoisin silti viedä sut merien taa.

Selite: 
väärä aika ja väärä paikka... ei tullut mitään ei
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi koskettaa.
Toivottavasti tämänhetkinen elämäntilanteesi on paljon valoisampi, täynnä rakkautta.
Herkän haikeita tunteita.
Voimakasta ja herkkää - hienoa runoutta surullisuudestaan huolimatta.
 

Käyttäjän kaikki runot