viiltävä rakkaus

Runoilija Seko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyttö katsoo poikaa silmiin ja pussaa häntä.
on tytön syntymä päivä ja hän saa ihanimman lahjan kun koskaan oman rakkaansa takaisin hän saa kihla sormuken jonka poika antaa ja samalla sanoo mikään ei voi erottaa meitä.
tyttö katsoo poikaa kyynel silmässä ja sanoo rakastan suo aina vaikka mitä tapahtuisi.
poika ja tyttö lähtevät talosta kävelemään kaupungille.
yllättäin kuuluu pauketta.
tyttö ja poika hätääntyy ja lähtee juoksemaan ja katsomaan mistä on kysymys.
kun he ovat perillä he huomaavat kaksi miestä.
kummallakin os ase. varkaat katsovat poikaan ja tyttöön jä lähtevät jahtaamaan heitä aseitten kanssa.
poika juoksee kadulle joka onkin umpi kuja.
ampujat lähestyvät ampuvat poikaa ja lähtee pakoon.
tyttö juoksee pojan luokse itkien.
poika katsoo tyttö ja silittää hänen päätään ja sanoo tämä on viimeinen hetki kun olemme yhdessä.
tyttö katsoo poikaa ja purskataa kunnon itkuun.
poikka sanoo olet rakas ja muista kun olen taivaassa suojelen suo aina.
poika ja tyttö pussaavat viimeisen kerran.
poika sanoo hyvästi tytölle katsoo häntä ja kuolee.
tyttö hälyttää apua mutta turhaan.
tyttö saa vasta sen tietää viikko tapahtuman jälkee tyttö purskahtaa itkuun ja lähtee ulos.
hän kävelee paikalle jossa hän näki viimeisen kerran rakkaansa hän kuulee samat sanat pääsään mitä poika oli sanonut ennen kuolemaansa.
tyttö lähtee kotiinpäin.
hän menee kymenenteen kerrokseen.
kävelee parvekeelle viiltää ranteet auki ja hyppää alas.
nyt ehkä poika ja tyttö ovat onnelisesti yhdessä ja varmaan kummalakin hyvä olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

draamaattista, mutta ikäsi antaa paljon anteeksi
Paitsi tuo "tupla itsari" on jo naurettava
Kirjoitusvirheet kun korjaisit niin olisi paljon miellyttävämpi lukea
Jatka ihmeessä kirjoittamista!

draamaattista, mutta ikäsi antaa paljon anteeksi
Paitsi tuo "tupla itsari" on jo naurettava
Kirjoitusvirheet kun korjaisit niin olisi paljon miellyttävämpi lukea
Jatka ihmeessä kirjoittamista!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Seko kylmä 22.4.2015 0 Runo
Seko elämä 22.4.2013 0 Runo
Seko eläin on kuin ihminen 22.3.2010 4 Runo
Seko ?? 1+1- me? 17.3.2010 6 Runo
Seko Nimetön 5.3.2010 2 Runo
Seko 19.11.2009 0 Runo
Seko viiltävä rakkaus 13.2.2009 2 Runo
Seko ikävä 21.11.2008 0 Runo
Seko Nimetön 30.8.2008 0 Runo
Seko elämä 8.5.2008 8 Runo