rannalla

Runoilija tyttönen1

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivas oli musta.
Järven pinta pimeä ja tyyni.
Pieniä valoja taivaalla.
Katsoin niitä yksin.
Ilma oli kylmä.
Sinä et ollut vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot