Nimetön

Runoilija Paperisielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ja mä en tiedä olenko enää
samanlainen kuin eilen olin tai toissapäivänä

helppo elämä; kuusviiskyt viini ja kaljat päälle
röökiäkin vaikka enhän mä edes polta

betoni on kylmää iltaisin
puhallan lämpöä sormiin ja savua

kasvoille joilla hymy viipyy pidempään
kuin sillä jonka oma olin ja halusinkin kai

ei kai ole elämää ilman hyppyjä korkealta
ja asfaltin repimiä polvia ja kirveleviä silmiä ja

kun taas herää aamulla onneksi kotoa kuitenkin
liian pitkään mietin sitä jonka oma olin ja halusinkin kai

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot