Riidankylväjä

Runoilija Amory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nainen/tyttö miten sen nyt ottaa, asun Hyvinkäällä. Minulla on punaiset hiukset, ja sinivihreät silmät. Pidän paljon eläimistä varsinkin jyrsijöistä, mutta olen allerginen. Minulla kolme parasta ystävää, joitten kanssa oleilen.
 

Tuo teini-ikäinen brunette tyttö,
hän se on.
Nimittäin riidankylväjä.

Hänen silmänsä ovat pienet,
mutta niistä näkee ilkeyden.
Hän pukeutuu mustaan,
ja piirtää pahan merkkejä ympäri seiniä.

En tiedä mitä hän minusta puhuu,
mutta pahaa.
Varmasti pahaa.
Tuntuu kuin hän heittelisi vihansiemeniä
missä kulkeekin.
Kukaan ei hänestä pidä,
paitsi vanhemmat.
Jos hekään?

Elämä on täynnä riidankylväjiä.
Koskaan et tiedä milloin sinua puukotetaan selkään.
Milloin sinut heitetään pois porukoista.
Kuten sanoin, elämä on täynnä riidankylväjiä

Selite: 
Kuten sanoin, elämä on täynnä riidankylväjiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Amory Taika 23.4.2015 1 Runo
Amory Nuori sydän 27.1.2007 0 Runo
Amory Soittorasia 27.1.2007 1 Runo
Amory Murhattu tyttö 27.1.2007 3 Runo
Amory Talviyö 23.1.2007 0 Runo
Amory Höpönassu Kiivi 23.1.2007 0 Runo
Amory Tunteeton 3.1.2007 2 Runo
Amory Amor 2.1.2007 1 Runo
Amory Riidankylväjä 2.1.2007 0 Runo
Amory Äiti 30.12.2006 0 Runo