runo hevoselle jota rakastan sydämessäni aina...

Runoilija unityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kissan kehräys..maailman ihaninta ja upeinta musiikkia<3
 

muistan ikuisesti ne kaksi kesää.
jotka sain viettää kanssasi.

ikävöin hetkiä kun sain ratsastaa sinulla.
laukata kauniina kesäpäivänä pitkin hiekka teitä..

kun katselen kuvia sinusta voin muistaa ne ihanat hetket.
jotka sain kokea selässäsi.

se oli kamala puhelu kun sain tietää ettei sinua enää ole..

mutta sen tiedän että olet aina muistoissani.joita en halua koskaan unohtaa..

Selite: 
tää runo kertoo siitä kuinka pahalta tuntui kun itselle tärkeä hevonen kuoli.vaikka se ei ollut omani.silti tieto ettei sitä enää ole tuntui samalta kuin olisi menettänyt oman rakkaan hevosen.(omistettu maailman ihanimmalle issikka tammalle syrpalle.jonka kanssa viettyjä hetkiä kaipaan liian paljon..)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot