Aina sydämeltäni. Leipuri

Runoilija unityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kissan kehräys..maailman ihaninta ja upeinta musiikkia<3
 

Alussa olin epävarma ja
mietin.

Jaksanko
loppuunasti..

Nyt kaipaan sitä
että. Sai luoda
jotain.

Omilla käsillään ja
saada nähdä. Sen
tulos.

Saada upottaa kädet
taikinaan ja luoda
siitä.

Valmis syötävä
tuote.

Tuntea valmiin.
Leivän tuoksu..

Joka saa veden
kielelle..

Välittömästi.

Välillä menettää hermonsa
pieleen menneestä työstä.

Ja nousta.

Taas uudestaan
jaloilleen.

Vaikka opiskelisin ja
tekisin.

Jonkun toisen
alan.

Töitä.

Olen silti aina
sydämeltäni.

Leipuri<3

Selite: 
Yksi yö oli pakko päästä kirjoittamaan tämäkin runo kännykkään talteen. Koska kaipaus leipurin hommiin on aika kova.. :(
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa et löytää sen oman jutun :)

 

Käyttäjän kaikki runot