Ukki ♥

Runoilija TiiÅ-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä miten tämän sanoisin
en tahdo että luotani vielä menisit
haluan vielä hetken vierelläsi olla
olo vieressäsi niin turvallinen
vaikka useasti nähdäkkään ei
silti sinua useasti mietin
mietin miten selviäisit
aikasi vielä ei ole mennyt
taivaalla syttyy pian yksi kirkas tähti
jota seuraan ja pimeässä ihailen

~ukki tahdon sun kaikesta selviävän~

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot