You say goodbye

Runoilija TiiÅ-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulin sun sanovan,
että aikasi on pian ohi,
Luulin,että se oli pelkkää
kuvitelmaa,
kunnes sanoit:
"siivet haluan, lentäisin kauas,
saisin rauhan, ikuisen unen,
ja poies kaiken tuskan"
Kipusi oli suunnaton,
halusit kaiken muuttuvan paremmaksi,
elämäsi valoisammaksi,
viimeisen suudelman,
kun annoit,
tajusin sun pian lentävän poies

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot