anteeksi

Runoilija TiiÅ-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kai koskaan voi tarpeeksi tehdä,
en tarpeeksi hyvittää,
sua kun oon loukannut,
en itteleni suo kyyneltäkään,
vaikken mä varma ees miten,
tiedän vain,oon kuitenkin.
Vaik sä varmaan mua inhootki,
hylätä munt tahtoisit,
pyydän silti,jos luokseni palaat,
masennukselta paranrtaisit...
Sä tiedät et rakastan sua,
jo enempi kuin itteänikään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot