Nimetön

Runoilija MipaA

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen ihminen joka on päältä vahva
mutta sisältä heikko
olen ihminen joka on fyysisesti
myöskin henkisesti rikki
olen ihminen joka tuntee vihan
myöskin rakkauden
olen ihminen joka yrittää olla vahva
vaikka lopen uupunut
olen ihminen jolla on tunteet
ihminen joka ei unohda

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omalla tavallaan kaunis runo, niin vahva ja aito tunnustus omasta heikkoudesta =) Toisaalta tuo kaikki voi ollakin vahvuutta, jos sen todella ymmärtää :) Siunausta elämääsi ja kiitos kommentistasi! :)

 

Käyttäjän kaikki runot