minä, sinä me ja te

Runoilija MipaA

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ymmärrä miten sul on pokkaa myöntää
se satutti taisit sen itsekin ymmärtää

tunteita kumpaakin tyttöä kohti
mihin tää rakkaus taas mut sekotti

luulin pystyväni uskoo meihin
mietin uskotko muhun vai teihin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot