Nimetön

Runoilija MipaA

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi itkisin vaikka sattuu
muut tekevät sen puolestani

itsekkäitä ovat ihmiset
menettäneet muka kaiken

eivät ymmärrä, muitakin sattuu
ajattelevat itseään

kertovat mielellään ongelmistaan
koskaan eivät kuuntele

Selite: 
Niin se vain on. jokainen kertoo mielellään miten asiat menevät mutta kun pitäisi kuunnella niin ei voisi kiinnostaa pätkääkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot