Oikeat kasvot

Runoilija Pinkkura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän vain kerran.
 

Tuhannet kasvosi,
jokaisen näen,
vaikka kaikkia en tunne.

Vaikea löytää
niitä ainoita oikeita,
jotka näytät vain
vahingossa.

Parhaiten näen ne
silloin
kun et katso
minuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot