Anna anteeksi

Runoilija Dolce

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 14.11.2023 19:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1990

 

Anna anteeksi etten jäänyt,
halusin vain nähdä kauniin illan.
Herätä vallan,
tuntea onnen tuulen,
sateen,
joka piiskaa minua.

Anteeksi anna, että tuuli mut mukanaan vei.
Sade huuhteli,
niinkuin lasin sirut,
jotka niin olivat murskautuneet yhtä hienoksi,
kuin suola.

Kuin suola,
jota nyt ripottelen haavoillesi hymyillen.
Nähden, kuinka aurinko viimeistä iltaa sinulle toivottaa
kaunista viimeistä yötäsi.

Anna siis anteeksi,
kun painoin terän rintaasi vasten rusentaen sen suoraan syvälle sisääsi.
Kieretellen ketterää terää kuuman veren pulputessa,
kun sydän yritti pumpata,
tietäen,
se on turhaa.

Anna anteeksi,
että kaunis iltani
oli imelän tuoksuinen.>

14.07.2008

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Dolce aika 5.1.2011 1 Runo
Dolce kadotus 5.1.2011 1 Runo
Dolce VoiEi 24.9.2010 2 Runo
Dolce Päivällä 24.9.2010 0 Runo
Dolce Vedä minut ylös! 24.9.2010 0 Runo
Dolce Rakas timanttitaivaani 24.9.2010 0 Runo
Dolce Anna anteeksi 24.9.2010 0 Runo
Dolce Väsynyt 24.9.2010 0 Runo
Dolce Positiivinen 24.9.2010 1 Runo
Dolce vapaa 24.9.2010 1 Runo