Vedä minut ylös!

Runoilija Dolce

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 14.11.2023 19:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1990

 

Ota käteni käteesi, pidä sylissäsi vielä hetki pieni.
Anna mun rauhoittua ja unohtaa.
Unohtaa se suuri paha maailma jota pakenen.

Laita mut nauramaan, pure mua nenästä.
Luo muhun usko, ja näytä, että mustakin on jotain jäljellä.

Hetkeks aikaa, haluan löytää itseni jälleen.
Jos vain voisin nousta, ajatusten suosta.
Itseni luomasta henkilökohtaisesta helvetistäni,
joka salakavalasti on vaihtanut huolettoman nuoren ihmisen sieluni, ulisevaan surulliseen varjooni.

Se suru vain kasaantuu, siksi olet sinä siinä.
Annan sinulle siis tehtävän, vedä minut takaisin.
En aio menettää sinua koskaan, vaan enemmän pelkään että itseni kadotan.
Sillä, kun upoten vajoan, vain varjo jää jälkeeni, vie paikkani, eikä kukaan huomaa että olen hävinnyt.

Vain sinä huomaat, ja sitten lähdet.

Et vain tiedä, että olen vielä olemassa, jossain.>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Dolce aika 5.1.2011 1 Runo
Dolce kadotus 5.1.2011 1 Runo
Dolce VoiEi 24.9.2010 2 Runo
Dolce Päivällä 24.9.2010 0 Runo
Dolce Vedä minut ylös! 24.9.2010 0 Runo
Dolce Rakas timanttitaivaani 24.9.2010 0 Runo
Dolce Anna anteeksi 24.9.2010 0 Runo
Dolce Väsynyt 24.9.2010 0 Runo
Dolce Positiivinen 24.9.2010 1 Runo
Dolce vapaa 24.9.2010 1 Runo