Nimetön

Runoilija Rienis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tehdastuotettua verta ja lihaa
Käytä yksi loppuun
tai kyllästy
tai löydä kiiltävämpi
Aina on kiiltävämpi
Parempaa solua
huokeampaa sielua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot