Esiriputetut

Runoilija Rienis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Palavien esirippujen käryssä
tuntui vihdoin hyvältä
Valuva poski omallakin kaulalla
Eräästä paljastui punainen tuli
eräästä taas
huutava tyhjä
ja kaikkea oli peittänyt sama tumma eri sävyissä

Ensi kerralla jokainen
löytänyt uuden kankaan
Piilottanut sen ainoan
jolla väliä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti kirjoitettua tekstiä. Ei jätä kylmäksi.

 

Käyttäjän kaikki runot