Naavaparta ja minä

Runoilija nallemuori

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.2.2008
Viimeksi paikalla: 20.12.2021 13:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tapasin kerran jos toisenkin
naavaparran tohkeisen

Kehui talonsa ihanuutta
kuun tähtien suloisuutta

Kotitalostani en koskaan muuta
mainokset luvatkoon elon ihanuutta

Sitä vain pyydän sulta
ethän kotioksaani vie multa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runosi johdattelee metsäpolulle,sellaiseen "röllimetsään",
ihan silmien eteen avautuu luonto ja leikkisä tarina runostasi

Pysyikö se kotioksa? Ihana runo.

Naavaparran mökissä vois olla hupaisa vierailla.

 

Käyttäjän kaikki runot