Roskapussi parvekkeella

Runoilija nallemuori

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.2.2008
Viimeksi paikalla: 20.12.2021 13:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harakalla aarre uus
roskapussi parvekkeella
se huus

nyt en voi vastustella

Jospa ihan varovasti
nokkaisen kylkeen kassin

Pthyi poroja
no menee nekin

Mitäs täältä muuta löytyy
nyt ei arkailla

Nokkaa pussiin vie
rohkea rokan syö
uhkarohkea taklaa
koko sisällön
ja .....

Selite: 
pahaa jälkeä jos ei ehdi ajoissa hätiin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot