Vuosi uusille unelmille

Runoilija Rinkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18v. tyttö jonka löytää blogista runoilemasta:
ninarigel.blogspot.com Sieltä löytyy valitettavasti aika vähän päivityksiä, mutta yritän parantaa tapojani :) Olen nyt yrittänyt kirjoittaa kirjaprojektistani, ja olisi rohkaisevaa kuulla kommentteja :) Kiitos kuitenkin erityisesti runoihin tulleista kommenteista, ilman ihanan kannustavaa täällä pyörivää porukkaa olisin tuskin jatkanut tätä harrastusta.
 

Unelmia, odotuksia
osa suorastaan vaatimuksia

Kevyin askelin kohti elämää

Unohdin epävarmuuteni kohtiin,
mutta luulen että toiveet ovat
vihdoin muodissa

Tiedän,
että tässä onnenpyörässä
on monta lukua.

Voin kai silti luottaa onnenlukuuni,
kuten ennenkin.

Ja onhan minulla vaihtoehtoja!
Olen valmis tuijotuskisaani
kohtalon kanssa.

Mitkä odotukset ovatkaan minulla:
uudelle vuodelle,
seuraavalle,
sekä jokaiselle tulevalle!

Jopa lumen sijasta maassa näkyvä märkä ruoho
näyttää kauniilta vaatimattomalla tavallaan

Hieman keskinkertaisuutta hienolle tulevalle,
Ihan vain tasapainoksi

Mutta etsikää marketeista keijujen
taikapulvereita, karkoittamaan
pilvet kauniina yönä

Haluammehan kuitenkin kunnioittaa onnetarta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot