riitaa ja rakkautta

Runoilija suviaurora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nykyään maailma on harmaa ja kylmä.
Nää riidat on saanu mun sydämen vuotaan verta.
Haavat aukee aina uudelleen ja uudelleen.
Tarvin jonkun joka osaa paikkaa mun arvet kokonaan.
Tiiän et riitoihin tarvitaan ainaki kaks, tää ei oo kaikki sun vikaa mut sit on se toinen joka menee täysin paskaks. Tällä kertaa se oon mää. Hyvää loppu elämää !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot