Nimetön

Runoilija suviaurora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistelen aikaa, aikaa jolloin
paha pääsi valtaan.
Kuinka elämä joskus
kolhi pahasti, ja kuinka
itseänsä siitä pahemmin rankaisi.
Ne pahat muistot mielestä heitän,
enää vaan jäljet ranteista meikillä peitän .
En kaikkeen tiä vastausta mut vihdoin voin sanoo et
elämästä on tullu elämisen arvosta .

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa, että olet löytänyt elämän iloa.
älä unohda muistojasi vaan saa niistä uusia voimavaroja.
"En kaikkeen tiä vastausta"- elämä on vielä aikaa ottaa selvää

Elämä voittaa! Hienoa! Niin ja hyvää syntymäpäivää myös! :)

 

Käyttäjän kaikki runot