Nimetön

Runoilija suviaurora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Neljätoista vuotta elämääni kulkenut
Yhtä monta veitsen viiltoo ranteessani tuntenut
Loppuuko tää vai eikö se lopukkaa
Myönnän että menee huonosti en aijo luovuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot